Voetbalschool Soccer 10: voor ouders

soccer10 07

Het aanmelden

Voor een goede voorbereiding van onze trainingen is het belangrijk dat alle vragen beantwoord worden in het aanmeldformulier.

De mentaliteit

Soccer10 gaat uit van een positieve ingesteldheid en benadering van de spelers. Een positieve maar kritische houding bevordert het speelplezier en de teamspirit. Wij verwachten eenzelfde houding van spelers en ouders/begeleiders.

De kleding

Alle spelers van Soccer10 spelen in het Soccer10 Nike-voetbaltenue. De maten dient u aan te geven op het aanmeldformulier. Bij twijfel over de juiste maat bestaat de mogelijkheid om het Soccer10 voetbaltenue te passen bij SoccerCenter in Bergen op Zoom.

Op tijd aanwezig

Om de trainingstijd volledig te kunnen benutten is het belangrijk dat uw zoon of dochter op tijd aanwezig is.

Kijken tijdens de training

Vanzelfsprekend is het toegestaan om de trainingen te bezoeken. Het is echter niet toegestaan om tijdens de training uw zoon of dochter af te leiden door te roepen, te corrigeren, te adviseren danwel op een andere wijze contact te zoeken.

Douchen na de training

Ondanks dat wij groot belang hechten aan hygiëne en persoonlijke verzorging is er door het mogelijke leeftijdsverschil tussen de voetballers op het sportcomplex geen gelegenheid tot douchen.

Vragen aan de (hoofd)trainers

In het geval u vragen heeft aan onze trainers verzoeken wij u om deze voor of na (en niet tijdens) de training aan hen te stellen. Op andere dagen zijn zij ook telefonisch te bereiken.

Gebruik van social media

Om gemakkelijk te kunnen communiceren maakt Soccer10 gebruik van diverse social media. Ook uw kinderen kunnen hier gebruik van maken. Het is echter ten strengste verboden om uitingen te plaatsen die nadelig kunnen zijn voor andere spelers of Soccer10 in het algemeen.

Fotografie website: Frank van Es

Sportunities BV Zeekraal 63 4617 JC Bergen op Zoom
info@soccer10.nl - +31 6 5311 0637
KvK 51113988 - BTW NL 823102762 B01