SoccerClass Keepers

soccer10 41

De SoccerClass Keepers bestaat uit tien trainingen. Afhankelijk van je leeftijd duurt een training een uur of een uur en een kwartier. De trainingen zijn voor keepers in de leeftijd van 7 tot 16 jaar. Je traint met maximaal 4 keepers tegelijk, onder leiding van een gediplomeerd keeperstrainer. Je werkt aan een verbetering van de volgende kwaliteiten: vallen/duiken, voetenwerk, flank en hoge ballen, spelvoortzetting en de terugspeelbal.
In de eerste twee trainingen worden je kwaliteiten beoordeeld en maken we met elke keeper een plan van de eerste tot en met de laatste training.
Tijdens elke training werken we volgens dit plan. De trainers kijken naar je prestaties en letten op je vaardigheden, inzet, doorzettingsvermogen en speelplezier. Met een digitaal spelervolgsysteem registreren zij je prestaties en op de helft van de trainingen volgt er een evaluatiegesprek met jou en (een van) je ouders. Als het nodig is wordt het trainingsschema aangepast.
Nadat alle trainingen afgewerkt zijn is er een eindevaluatie tussen trainer en speler en krijg je een ontwikkelplan mee waarmee je nog meer kwaliteiten kunt ontwikkelen.
 
Wat kost dit?
De kosten voor een volledige SoccerClass Keepers (10 trainingen) bedragen 140 EUR. Dit is zonder de kosten van het Soccer 10 keepersshirt (verplicht tijdens de training te dragen).
Het Soccer10 Nike-keepersshirt kost 43 EUR in een kindermaat en 53 EUR in een volwassenmaat.
We gaan ervan uit dat je zelf al een (keepers)broek hebt.
Fotografie website: Frank van Es

Sportunities BV Zeekraal 63 4617 JC Bergen op Zoom
info@soccer10.nl - +31 6 5311 0637
KvK 51113988 - BTW NL 823102762 B01

© 2015 Soccer10