SoccerClass

soccer10 29
De SoccerClass bestaat uit tien trainingen van elk 5 kwartier. Voor de eerste training wordt aan je gevraagd aan welke 3 punten uit de categorie Techniek en Kracht je gericht wilt gaan werken. In de eerste twee trainingen worden vervolgens je kwaliteiten beoordeeld en maken we met elke speler een plan van de eerste tot en met de laatste training.

Tijdens elke training werken we volgens dit plan. De trainers kijken naar je prestaties en letten op je vaardigheden, inzet, doorzettingsvermogen en speelplezier. Met een digitaal spelervolgsysteem registreren zij je prestaties en op de helft van de trainingen volgt er een evaluatiegesprek met jou en (een van) je ouders. Deze beoordeling wordt via e-mail naar je toegestuurd, zodat je ook weet waaraan je de volgende trainingen kunt werken. Dit is bovendien een prachtig hulpmiddel om je vooruitgang op de verschillende onderdelen te volgen.

Als het nodig is wordt het trainingsschema aangepast.
Nadat alle trainingen afgewerkt zijn is er een eindevaluatie tussen trainer en speler en krijg je een ontwikkelplan mee waarmee je nog meer kwaliteiten kunt ontwikkelen. en passen daar vervolgens de trainingen op aan.

De SoccerClass Plus bestaat uit tien trainingen van elk 5 kwartier of in geval van een kleine groep een uur. Deze trainingen zijn bedoeld voor voetballertjes die de tien trainingen van SoccerClass al hebben doorlopen en toe zijn aan trainingen op hoger niveau, op hogere snelheid en onder meer weerstand. De trainingdagen zijn gelijk aan de trainingsdagen van de SoccerClass in Bergen op Zoom maar van 15.00 uur tot 16.15 uur.

 

Wat kost dit?
De kosten voor een volledige SoccerClass (10 trainingen van 5 kwartier) bedragen 140 EUR. Dit is zonder de kosten van het tenue. Het Soccer10 Nike-tenue (bestaande uit een voetbalshirt, broek en sokken) kost 41 EUR. Als je nog geen tenue hebt (dit is verplicht te dragen tijdens de training) bedragen de totale kosten dus 181 EUR.

De kosten voor een SoccerClass Plus (10 trainingen van 5 kwartier, in geval van een kleine groep is de trainingsduur 1 uur) bedragen ook 140 EUR. Het tenue is immers al in je bezit.

Fotografie website: Frank van Es

Sportunities BV Zeekraal 63 4617 JC Bergen op Zoom
info@soccer10.nl - +31 6 5311 0637
KvK 51113988 - BTW NL 823102762 B01

© 2015 Soccer10