Voetbalschool Soccer 10

soccer10 39

Wil jij je ontwikkelen van een goede voetballer tot een excellente voetballer of keeper? Meld je dan aan bij Voetbalschool Soccer 10. Door te werken in kleine groepen krijg je een maximale aandacht van onze trainers die je niet alleen oefeningen laten doen maar die je ook coachen zodat je leert wat de belangrijke onderdelen zijn waarop je moet letten om te verbeteren.

Wat zijn je sterke kwaliteiten?

  • Techniek
  • Snelheid
  • Kracht
  • Inzicht
  • Persoonlijkheid


In de eerste twee trainingen worden je kwaliteiten beoordeeld en maken we met elke speler een plan van de eerste tot en met de laatste training. Tijdens elke training werken we volgens dit plan. De trainers kijken naar je prestaties en letten op je vaardigheden, inzet, doorzettingsvermogen en speelplezier. Met een digitaal spelervolgsysteem registreren zij je prestaties en op de helft van de trainingen volgt er een evaluatiegesprek met jou en (een van) je ouders. Deze beoordeling wordt via e-mail naar je toegestuurd, zodat je ook weet waaraan je de volgende trainingen kunt werken. Dit is bovendien een prachtig hulpmiddel om je vooruitgang op de verschillende onderdelen te volgen.

Als het nodig is wordt het trainingsschema aangepast.
Nadat alle trainingen afgewerkt zijn is er een eindevaluatie tussen trainer en speler en krijg je een ontwikkelplan mee waarmee je nog meer kwaliteiten kunt ontwikkelen.

Fotografie website: Frank van Es

Sportunities BV Zeekraal 63 4617 JC Bergen op Zoom
info@soccer10.nl - +31 6 5311 0637
KvK 51113988 - BTW NL 823102762 B01

© 2015 Soccer10