Voetbalschool Soccer 10: het team

John van Loenhout John van Loenhout – hoofdtrainer
John is geboren in 1977 en begon op jonge leeftijd te voetballen bij Nieuw-Borgvliet. Op zijn twaalfde werd hij gescout door RBC. Na zes jaar als jeugdspeler gevoetbald te hebben kwam hij in het eerste van RBC. Na RBC ging hij in de eredivisie voetballen bij RKC Waalwijk. Dat was het begin van een carriere van 16 jaar bij RKC, VVV Venlo, De Graafschap, en FC Dordrecht. Na zijn profcarriere speelde hij nog vier jaar in de topklasse bij FC Lienden om uiteindelijk zijn carriere te eindigen  het eerste elftal van MOC'17. Momenteel is hij actief als (assistent)trainer van diverse (jeugd)elftallen en heeft hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. John is altijd bezig met voetbal en zijn kinderen (Milan, Tygo en Sem) en geniet ervan om zijn ervaring en het plezier in het spel over te brengen op de jeugd. Hij ziet het als een uitdaging om het voetbal op een hoger niveau te brengen.
Marvin Bedaf Marvin Bedaf – hoofdtrainer
Marvin is op 1 maart 1988 geboren in Bergen op Zoom. Na zijn middelbare school is hij naar het CIOS gegaan en in 2008 heeft Marvin zijn Diploma behaald. Hij bezit ook de trainingsdiploma's  TC 2 en TC 3. Op 8 jarige leeftijd begon Marvin met voetballen bij MOC 17’ uit Bergen op Zoom en daar heeft hij heel zijn jeugd gevoetbald. Op 18 jarige leeftijd debuteerde hij voor het 1ste elftal en heeft daarin 3 seizoenen gespeeld. Daarna ging Marvin naar DOSKO, ook uit Bergen op Zoom, en is via 3 promoties vanaf de 3de klasse naar de hoofdklasse doorgestroomd. Na een uitstap naar Halsteren voetbalt Marvin momenteel weer bij DOSKO in het eerste. Voetbal is zijn passie en hij vindt het super om voetballers op te leiden.
Jasper Luymes Jasper Luymes - hoofdtrainer
Jasper is geboren op 7 maart 1973 in Dordrecht. Na zijn middelbare schooltijd is hij naar het CIOS in Goes gegaan waar hij voetbal als hoofdvak had. Jasper is op zijn 6e begonnen met voetballen bij SVC uit Standdaarbuiten en heeft daar jarenlang in het 1e gespeeld. Ook heeft hij bij Virtus, Unitas'30 en Victoria'03 gespeeld! Jasper is assistent-trainer geweest bij NAC en RBC en heeft daar verschillende jeugdelftallen getraind. Hij is 2 jaar hoofdtrainer bij SVC A1 geweest ien 1 jaar bij de A2 van MOC'17 in Bergen op Zoom. Jasper vindt het super om jeugdige spelers beter te maken en te kunnen helpen in hun ontwikkeling als voetballer.
Thijmen Rutjens

Thijmen Rutjens - trainer
Thijmen is geboren 25 februari 1992 in Bergen op Zoom. Hij begon op zijn 15e bij MOC’17 als trainer van de E2 om vervolgens een jaar later de stap te maken naar de D2. Nu is hij alweer 2 jaar hoofdtrainer van MOC'17 D1 en in het bezit van TC3 diploma. Hij heeft in de afgelopen jaren samengewerkt met Mechiel Dietvorst en Gijs van der Bom. Zijn ambities liggen hoog, nu nog volop bezig aan zijn studie in Vlissingen waar hij in het derde leerjaar van de Pabo zit en waar hij hopelijk binnen 2 jaar klaar zal zijn. Hij wil ook graag het TC2 trainerscertificaat gaan behalen. Met Soccer 10 wil hij de spelers individueel beter maken en vooral de werkwijze van  Soccer 10 spreekt hem aan: kijken wat de speler zelf wil en hier persoonlijke begeleiding aan geven. Dit sluit goed aan op zijn studie en achtergrond als trainer.

Daan Mennes Daan Mennes – keeperstrainer
Daan Mennes is geboren op 8 april 1993 en woonachtig in Bergen op Zoom. Sinds zijn 5de keept hij bij MOC’17 en vanaf de E kreeg hij ieder jaar keeperstraining. Op zijn 15de mocht hij zijn debuut maken voor het eerste van MOC’17 en op zijn 20ste is hij daar officieel de eerste keeper geworden. Ook geeft Daan al een aantal jaar keeperstraining aan verschillende pupillen en junioren van MOC’17. Dit doet Daan met erg veel plezier en hij vindt het ongelofelijk leuk om te zien dat keepers steeds meer stappen kunnen maken. Zelf kreeg hij keeperstraining van de vorige keeperstrainer van Soccer10 Corne Schuurbiers dus zal hij bepaalde methodes van hem ook blijven gebruiken in zijn oefeningen. Daan heeft er erg veel zin in om aan de slag te gaan met enthousiaste jonge doelmannen.
John Lazarom John Lazarom – gasttrainer
John is geboren in 1962 in Den Haag en werkt als conciërge op een middelbare school. Op 9-jarige leeftijd is hij naar Bergen op Zoom verhuisd en daar gaan voetballen in de jeugd en later de selectie van Nieuw Borgvliet. Op zijn 18e begon hij de jeugd trainingen te geven en ook een drietal jaar aan de dames. Onder zijn broer Gerard is hij assistent-trainer geweest bij Nieuw Borgvliet en DOSKO.  De laatste 2,5 seizoen is hij hoofdtrainer geweest bij zijn grote liefde Nieuw Borgvliet met als hoogtepunt het kampioenschap. John heeft in de allerkleinste jeugd John van Loenhout (en zijn broer Carlo) nog onder zijn hoede gehad en vind het meer dan leuk om nu met hem samen te werken. John wil graag een steentje bijdragen aan het succes van Soccer10 en de jeugd het nodige bijleren, maar er vooral voor zorgen dat de jeugd plezier aan het spelletje beleeft.
Corne Schuurbiers

Corne Schuurbiers - gasttrainer (keepers)
Corne wil graag, naast de trainingen die hij geeft aan de selectiekeepers van MOC’17 van het eerste en tweede elftal, zijn ervaring ook benutten om keepers in de pupillen en in de jeugd beter te maken.

Corne is getrouwd met Angela en heeft een dochter en een zoon. Voetbal speelt een belangrijke rol in het gezin Schuurbiers. Corne heeft vroeger bij diverse clubs gekeept en zelfs nog bij Halsteren onder John de Wolf getraind. Zelf heeft Corne de kneepjes van het vak geleerd van Wim Raats, zijn keeperstrainer bij V.V.C.

Mechiel Dietvorst Mechiel Dietvorst – gasttrainer
Mechiel is geboren in 1983 en kwam pas laat in aanraking met het mooie spelletje voetbal. Samen met John Mens ging hij een elftal trainen bij de VVC’68. Vanaf dat moment was hij enorm geboeid door het voetbal. Na VVC’68 heeft hij samen met John Mens de overstap gemaakt naar MOC’17, omdat ze toe waren aan een nieuwe uitdaging. Uiteindelijk waren ze daar verantwoordelijk voor de C1 in de hoofdklasse. Sinds een tijdje is Mechiel Dietvorst jeugdscout voor NAC. Mechiel heeft het erg naar zijn zin in deze functie.
Gijs van der Bom Gijs van der Bom – technisch coördinator
Gijs is geboren in 1984 en is werkzaam als fysiotherapeut bij Willem II. Na zijn middelbare school is hij naar het CIOS gegaan en is vervolgens afgestudeerd als fysiotherapeut.  Op het CIOS heeft hij TrainerCoach III gedaan en is vanuit zijn stage trainer/coach geworden van de D-jeugd van RBC Roosendaal. Dit heeft hij 9 jaar met veel enthousiasme en plezier gedaan. In 2011 is hij trainer/coach geweest van NAC C2 en een jaar later begonnen als fysiotherapeut bij Willem II. Tenslotte is hij als trainer/coach ook nog werkzaam geweest bij MOC'17. Gijs zijn ambitie is om met de Soccer10 voetbalschool jonge voetballers op elk niveau beter te maken als individu. Dit is een enorme leuke uitdaging.
Martin van Eck Martin van Eck – projectmanager marketing en communicatie
Martin is geboren in 1966, vader van Daan en Tom en is in verschillende functies actief in het amateurvoetbal. Van zijn 6e tot zijn 37e heeft hij gevoetbald bij vv ZVZ, ZFC Zuidlaren en Futsal Zuidlaren. Al een paar jaar voetbalt hij bij de veteranen van MOC’17. (Online) marketing en communicatie is zijn passie en Martin is al ruim 20 jaar werkzaam in dat vakgebied. Martin is van mening dat communicatie de sleutel is tot succes en wil Soccer10 graag met zijn expertise van dienst zijn.
Ad Dane Ad Dane – zakelijk leider
Ad is geboren in 1966, vader van Max en Meike en is jarenlang actief geweest als bestuurder in het amateur-voetbal. Ondernemen is zijn passie en in het dagelijks leven is hij management adviseur van verschillende bedrijven en grote projecten. Hij wil van Soccer10 in de regio een toonaangevende voetbalschool maken waar voetballers professioneel en met plezier getraind en gecoacht worden naar de doelen die zij willen bereiken. Ieder op zijn eigen niveau.
Fotografie website: Frank van Es

Sportunities BV Zeekraal 63 4617 JC Bergen op Zoom
 - +31 6 5311 0637
KvK 51113988 - BTW NL 823102762 B01

© 2015 Soccer10