Voetbalschool Soccer 10: het team

Marvin Bedaf Marvin Bedaf – hoofdtrainer
Marvin is op 1 maart 1988 geboren in Bergen op Zoom. Na zijn middelbare school is hij naar het CIOS gegaan en in 2008 heeft Marvin zijn Diploma behaald. Hij bezit ook de trainingsdiploma's  TC 2 en TC 3. Op 8 jarige leeftijd begon Marvin met voetballen bij MOC 17’ uit Bergen op Zoom en daar heeft hij heel zijn jeugd gevoetbald. Op 18 jarige leeftijd debuteerde hij voor het 1ste elftal en heeft daarin 3 seizoenen gespeeld. Daarna ging Marvin naar DOSKO, ook uit Bergen op Zoom, en is via 3 promoties vanaf de 3de klasse naar de hoofdklasse doorgestroomd. Na een uitstap naar Halsteren voetbalt Marvin momenteel weer bij DOSKO in het eerste. Voetbal is zijn passie en hij vindt het super om voetballers op te leiden.
Jeroen Beerendonk Jeroen Beerendonk - hoofdtrainer
Jeroen is geboren op 9 april 1996. Hij is woonachtig in Fijnaart. Na zijn middelbare schooltijd is hij naar het CIOS gegaan in Breda/Goes waar hij de richting bewegingsagogie gevolgd heeft. Hij is in het bezit van de trainersdiploma’s pupillentrainer en juniorentrainer en bekwaamt zich nu tot hoofd opleiding C bij de KNVB. Hij werkt als bewegingsagoog bij Zorggroep Crabbehoff te Dordrecht.

Als voetballer is hij begonnen bij Kaaise Boys. Vervolgens heeft hij 6 jaar in de jeugd gespeeld bij RBC Roosendaal. Na het faillissement van RBC is hij gaan voetballen bij v.v. De Fendert. Na 3 jaar in het 1e elftal te hebben gespeeld heeft hij de overstap naar RKSV Halsteren gemaakt waar hij nu (2018/2019) bezig is aan zijn 5e seizoen.

Jeroen vindt het belangrijk dat jonge voetballertjes beter worden in hun ontwikkeling. ‘Het training geven maakt het leuk dat je ook daadwerkelijk ziet dat jonge voetballertjes beter worden. Vandaar dat ik erg graag training geef.
Thomas van der Spek Thomas van der Spek - hoofdtrainer Thomas is geboren op 23 november 1992 in Halsteren. Hij is student aan de Hogeschool Rotterdam en zit in het laatste jaar van zijn opleiding Sportmarketing & Management. Daarnaast werkt hij bij Hopmans Wonen in Bergen op Zoom.

Hij is op zijn 6de begonnen met voetballen bij RKSV Halsteren. Op zijn 9de werd hij gescout door NAC Breda en heeft daar tot de B-jeugd gevoetbald. Na NAC Breda heeft hij nog een jaar bij FC Dordrecht gevoetbald, maar na veel blessures heeft hij besloten terug te keren naar RKSV Halsteren. Op 17 jarige leeftijd debuteerde hij voor het eerste elftal van RKSV Halsteren en heeft daar 4 seizoenen gespeeld. Hierna maakte Thomas de opstap naar DOSKO uit Bergen op Zoom om hier in de hoofdklasse te gaan voetballen. Na 1 jaar DOSKO, keerde hij weer terug op het ‘oude nest’ in Halsteren. Hier is hij momenteel alweer bezig aan zijn 4de seizoen en probeert hij met zijn team promotie af te dwingen naar de 3de divisie.

Op jonge leeftijd werd Thomas al trainer van een jeugdelftal bij RKSV Halsteren. Na 3 jaar de A1 van Halsteren onder zijn hoede te hebben gehad, traint hij momenteel de JO-17 bij Halsteren. Hij is dus dagelijks met voetbal bezig. Dit is zijn passie en hij hoopt dit nog vele jaren te kunnen doen.
John van Loenhout John van Loenhout – gasttrainer
John is geboren in 1977 en begon op jonge leeftijd te voetballen bij Nieuw-Borgvliet. Op zijn twaalfde werd hij gescout door RBC. Na zes jaar als jeugdspeler gevoetbald te hebben kwam hij in het eerste van RBC. Na RBC ging hij in de eredivisie voetballen bij RKC Waalwijk. Dat was het begin van een carriere van 16 jaar bij RKC, VVV Venlo, De Graafschap, en FC Dordrecht. Na zijn profcarriere speelde hij nog vier jaar in de topklasse bij FC Lienden om uiteindelijk zijn carriere te eindigen  het eerste elftal van MOC'17. Momenteel is hij actief als (assistent)trainer van diverse (jeugd)elftallen en heeft hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. John is altijd bezig met voetbal en zijn kinderen (Milan, Tygo en Sem) en geniet ervan om zijn ervaring en het plezier in het spel over te brengen op de jeugd. Hij ziet het als een uitdaging om het voetbal op een hoger niveau te brengen.
Jasper Luymes Jasper Luymes - gasttrainer
Jasper is geboren op 7 maart 1973 in Dordrecht. Na zijn middelbare schooltijd is hij naar het CIOS in Goes gegaan waar hij voetbal als hoofdvak had. Jasper is op zijn 6e begonnen met voetballen bij SVC uit Standdaarbuiten en heeft daar jarenlang in het 1e gespeeld. Ook heeft hij bij Virtus, Unitas'30 en Victoria'03 gespeeld! Jasper is assistent-trainer geweest bij NAC en RBC en heeft daar verschillende jeugdelftallen getraind. Hij is 2 jaar hoofdtrainer bij SVC A1 geweest en 1 jaar bij de A2 van MOC'17 in Bergen op Zoom. Jasper vindt het super om jeugdige spelers beter te maken en te kunnen helpen in hun ontwikkeling als voetballer.
Thijmen Rutjens

Thijmen Rutjens - gasttrainer
Thijmen is geboren 25 februari 1992 in Bergen op Zoom. Hij begon op zijn 15e bij MOC’17 als trainer van de E2 om vervolgens een jaar later de stap te maken naar de D2. Nu is hij alweer 2 jaar hoofdtrainer van MOC'17 D1 en in het bezit van TC3 diploma. Hij heeft in de afgelopen jaren samengewerkt met Mechiel Dietvorst en Gijs van der Bom. Met Soccer 10 wil hij de spelers individueel beter maken en vooral de werkwijze van  Soccer 10 spreekt hem aan: kijken wat de speler zelf wil en hier persoonlijke begeleiding aan geven. Dit sluit goed aan op zijn studie en achtergrond als trainer.

Daan Mennes Daan Mennes – keeperstrainer
Daan Mennes is geboren op 8 april 1993 en woonachtig in Bergen op Zoom. Sinds zijn 5de keept hij bij MOC’17 en vanaf de E kreeg hij ieder jaar keeperstraining. Op zijn 15de mocht hij zijn debuut maken voor het eerste van MOC’17 en op zijn 20ste is hij daar officieel de eerste keeper geworden. Ook geeft Daan al een aantal jaar keeperstraining aan verschillende pupillen en junioren van MOC’17. Dit doet Daan met erg veel plezier en hij vindt het ongelofelijk leuk om te zien dat keepers steeds meer stappen kunnen maken. Zelf kreeg hij keeperstraining van de vorige keeperstrainer van Soccer10 Corne Schuurbiers dus zal hij bepaalde methodes van hem ook blijven gebruiken in zijn oefeningen. Daan heeft er erg veel zin in om aan de slag te gaan met enthousiaste jonge doelmannen.
Gijs van der Bom Gijs van der Bom – technisch coördinator
Gijs is geboren in 1984 en is werkzaam als fysiotherapeut bij Willem II. Na zijn middelbare school is hij naar het CIOS gegaan en is vervolgens afgestudeerd als fysiotherapeut.  Op het CIOS heeft hij TrainerCoach III gedaan en is vanuit zijn stage trainer/coach geworden van de D-jeugd van RBC Roosendaal. Dit heeft hij 9 jaar met veel enthousiasme en plezier gedaan. In 2011 is hij trainer/coach geweest van NAC C2 en een jaar later begonnen als fysiotherapeut bij Willem II. Tenslotte is hij als trainer/coach ook nog werkzaam geweest bij MOC'17. Gijs zijn ambitie is om met de Soccer10 voetbalschool jonge voetballers op elk niveau beter te maken als individu. Dit is een enorme leuke uitdaging.
Martin van Eck Martin van Eck – projectmanager marketing en communicatie
Martin is geboren in 1966, vader van Daan en Tom en is in verschillende functies actief in het amateurvoetbal. Van zijn 6e tot zijn 37e heeft hij gevoetbald bij vv ZVZ, ZFC Zuidlaren en Futsal Zuidlaren. Al een paar jaar voetbalt hij bij de veteranen van MOC’17. (Online) marketing en communicatie is zijn passie en Martin is al ruim 20 jaar werkzaam in dat vakgebied. Martin is van mening dat communicatie de sleutel is tot succes en wil Soccer10 graag met zijn expertise van dienst zijn.
Ad Dane Ad Dane – zakelijk leider
Ad is geboren in 1966, vader van Max en Meike en is jarenlang actief geweest als bestuurder in het amateur-voetbal. Ondernemen is zijn passie en in het dagelijks leven is hij management adviseur van verschillende bedrijven en grote projecten. Hij wil van Soccer10 in de regio een toonaangevende voetbalschool maken waar voetballers professioneel en met plezier getraind en gecoacht worden naar de doelen die zij willen bereiken. Ieder op zijn eigen niveau.
   
Fotografie website: Frank van Es

Sportunities BV Zeekraal 63 4617 JC Bergen op Zoom
info@soccer10.nl - +31 6 5311 0637
KvK 51113988 - BTW NL 823102762 B01

© 2015 Soccer10